ONTDEK HIER ALLES
OVER ZOOMERJOBS

Zoomerjobs is er voor de Zoomers

Wil jij eigen baas zijn over werktijden, verdiensten en roosters? Wil jij jezelf ontwikkelen? Wil jij alvast wat bouwstenen voor je CV? Wil jij geld verdienen, sparen én groeien in salaris als je meer leert en werkt? Wil jij ervaring opdoen in een leuke baan? Met onze Zoomerapp, Zoomeracademy en Zoomer 70/30 regeling komen wij aan al je wensen tegemoet.


Werken in de techniek - Zoomerjobs
IK ZOEK EEN BAAN

& voor de werkgevers!

Op zoek naar gemotiveerde mensen voor jouw onderneming? Zoomerjobs matcht de juiste persoon met het juiste werk. Ons uitgebreide Zoomernetwerk is wat ons anders maakt dan andere: wij leveren enthousiaste en gemotiveerde Zoomers en ontzorgen onze opdrachtgevers. Met onze unieke app zorgen wij dat alle partijen inzage hebben in opdrachten, gewerkte uren en verdiensten.

Website optimalisatie - Zoomerjobs
IK ZOEK MEDEWERKES

Tevreden opdrachtgevers die al met ons samenwerken

Logo - FC Eindhoven
Logo - Zorggroep West-Brabant
Logo - Xior Student Housing
Logo - VSA
Logo - Taartenwinkel.nl
Logo - Schrobbeler
Logo - Scherpenhuizen
Logo - Robitex
Icoon - Zoomer logo

Ontdek de Zoomerapp

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij Zoomerjobs! Geef in onze Zoomerapp aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met onze leuke opdrachtgevers. Werken bij Zoomerjobs is hiermee uitstekend te combineren met een studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Icoon - Student

Ontdek de Zoomeracademy

Wil jij een toffe baan te vinden? Maar mis jij net die ene vaardigheid of heb je nog geen ervaring in een bepaald systeem? No worries! Zoomerjobs gaat je helpen. Wij bieden verschillende trainingen en cursussen aan die jou gaan helpen nóg beter te worden dan je al bent. Daarmee ga jij de leukste banen vinden en blijf je jezelf ontwikkelen. Ook eventuele inwerktrajecten verlopen via de Zoomer-academy. Het meeste online; ideaal!

Sfeerafbeelding - Horeca vacatures

Benieuwd waar de term Zoomers vandaan komt?

Zoomers; oftewel generatie Z is de generatie die volgt op de Millenials (generatie Y) zijn geboren tussen 1995 en 2010. Zoomers zijn niet anders gewend dan dat er internet voorhanden is en gebruiken dit dan ook al vanaf jonge leeftijd. Ze weten over het algemeen goed met technologie en social media om te gaan. Om deze reden worden Zoomers ook wel de i-generatie genoemd. Wil je meer weten over Zoomers? Wikipedia noemt 9 culturele en sociale veranderingen van deze generatie ten opzichte van de vorige. Benieuwd? Klik op de link!

MEER INFORMATIE? KLIK HIER!
Passion led us here

FAQ

Is een Zoomer geschikt voor ons?

Heeft u flexibel inzetbaar en gemotiveerd personeel nodig? Komen er pieken en dalen voor in uw bedrijfsproces? Wilt u personeel dat bekend is met de nodige systemen, processen en goed voorbereid te werk gaat? Dan is Zoomerjobs geschikt voor u. Via onze unieke Zoomerapp kunt u 24/7 flexibel personeel aanvragen.

Als u het ons vraagt: héél flexibel. Studenten kunnen overdag werken, ’s avonds en in het weekend. Als het maar goed te combineren is met hun studie. Vaak zijn ze ook juist gemotiveerd om in vakanties aan de slag te gaan: een zorg minder voor u.

Omdat wij weten hoe studenten denken. Zij hebben wisselende lesroosters (misschien zelfs een periode helemaal geen les), willen flexibel werk en dit alles liefst zo digitaal mogelijk en smartphone-proof regelen. Onze organisatie is hierop ingericht: we werken met onze eigen app waarmee alle partijen inzage hebben. U voert uw aanvraag in, wij bemiddelen waar nodig en checken wie geschikt zou zijn, Zoomers vullen de gaten in uw planning en klaar is Kees!